Blog Aquatime

Beneficii ale utilizării unui filtru de apă în casă

Dacă vreți să vă achiziționați un filtru de apă, dar încă nu vă puteți decide, este esențial să cunoașteți toate avantajele pe care vi le poate oferi acest filtru.

Pentru început, trebuie să înțelegeți că un filtru de apă are multe avantaje, dar cel mai important este apa pură și sănătoasă furnizată. Este o apă potrivită pentru întreaga familie.

Motive pentru utilizarea filtrului de apă pură în casă

Înainte de a începe cu beneficiile acestor filtre, trebuie să știți că, în prezent, apa care vine de la robinet, deși pare foarte curată, nu este.

Apa tratată care ajunge în casele noastre are mii de substanțe chimice, cum ar fi clorul sau aluminiu, care nu sunt bune pentru organism și de aceea este nevoie de un filtru de apă care să elimine aceste substanțe dăunătoare.

Acum că știți motivul principal al utilizării unui filtru de apă la domiciliu, este timpul să cunoașteți beneficiile sale și, în general, proprietățile apei filtrate, de care vă puteți bucura oricând:

Garanția apei pure: prin sistemele de filtrare a apei, se face o curățare și eliminare a contaminanților care se găsesc în mod obișnuit în acest lichid prețios. În cele din urmă, apa obținută este într-adevăr bună de băut.

Un gust bun: dacă apa de la robinet nu are un gust foarte rău, ar trebui să știți că apa filtrată va avea un gust mult mai bun, deoarece odată cu eliminarea clorului și altor substanțe chimice, gustul său se îmbunătățește considerabil.

Mai economică decât apa îmbuteliată: atunci când cumpărați un filtru de apă pură, investiția vi se pare mare. Dar nu uitați de beneficiile pentru sănătate ale acestui filtru și, de asemenea, evaluați costul generat de cumpărarea aceleiași cantități de apă dar îmbuteliată.

Calitate mai bună și confort mai mare: calitatea apei filtrate este superioară celei de la robinet. De multe ori este chiar mai bună decât cea vândută la sticlă. De asemenea, nu trebuie să mergeți la supermarket pentru a cumpăra apă, o aveți întotdeauna la îndemână.

Evitarea bolilor cauzate de bacterii: în apă, pe lângă substanțele chimice, există și multe bacterii, care supraviețuiesc clorului. Acestea, odată ajunse în organism generează probleme de sănătate, al căror rezultat este de obicei gastroenterita. Filtrele de apă reduc riscul bolilor gastrointestinale cu mai mult de 33%, eliminând Cryptosporidium și Giardia din apa de băut. Așadar, dacă vreți să vă bucurați de o bună sănătate gastrointestinală, filtrul de apă este soluția. Datorită proprietăților sale extraordinare veți putea consuma oricând apă curată și sănătoasă.

Elimină substanțele chimice cancerigene: acestea se găsesc de obicei în apa de la robinet și mulți nu știu acest lucru. Prin folosirea filtrelor se elimină cancerigeni chimici, precum și plumb, riscul de cancer reducându-se.

Conform EPA (Agenția de Protecția Mediului din SUA), plumbul din apa potabilă contribuie anual la 480.000 de cazuri de tulburări de învățare la copiii din Statele Unite.

În plus, este deosebit de important ca femeile gravide să bea apă fără plumb, deoarece poate cauza malformații grave la naștere.

Un filtru de apă cu carbon activ bloc poate elimina selectiv contaminanții periculoși din apa de băut, păstrând în același timp depozitele minerale sănătoase care echilibrează pH-ul apei potabile.

În cele din urmă, trebuie să înțelegeți că nu toate filtrele sunt la fel, unele sunt mai bune decât altele dar, dacă aveți nevoie de filtre de apă pură, de cea mai bună calitate, intrați pe aquatime.ro și achiziționați-le. În acest magazin online veți găsi diverse modele. Ele reprezintă cea mai bună opțiune pentru protejarea sănătății celor dragi.

Așadar, pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la filtrul de apă, echipa Aqua Time vă pune la dispoziție o serie de filtre, de cea mai bună calitate, pentru a putea consuma oricând apă pură.

Apa potabilă curată și sănătoasă este esențială pentru dezvoltarea fizică și mentală adecvată a unui copil și nu numai, iar singura modalitate de a consuma apă potabilă fără contaminanți este utilizarea unui sistem de filtrare.

Așa că, din acest magazin vă puteți alege sistemul ultrafiltrare în 5 trepte care conține o baterie ceramică pentru apa purificată, kit de conectare la rețeaua de apă 1/2” și un set de filtre inițial, pentru folosirea sistemului.

Acest sistem are o serie de beneficii care ar trebui să vă determine să-l achiziționați:

– prin ultrafiltrare nu rezultă niciun compus chimic, prin urmare, sistemul nu poluează mediul înconjurător;

– obținerea rapidă a apei potabile;

-îmbunătățirea considerabilă a gustului apei;

– îmbunătățirea turbidității apei;

– apa filtrată nu conține bacterii;

– sistemul ultrafiltrare se instalează ușor;

– costul apei se reduce.

Adauga comentariu