Blog Aquatime

Alcalinizarea apei contribuie la protejarea sănătății

Știați că apa alcalină are multe beneficii pentru sănătate? Beneficiile apei alcaline nu se limitează doar la menținerea sănătății, ci contribuie la tratarea multor afecțiuni. Potrivit studiilor apa alcalină are un efect pozitiv asupra organismului uman. Iată câteva dintre beneficiile pentru sănătate ale consumului de apă alcalină.

  1. Apa alcalină este puterrnic antioxidantă

Antioxidanții contribuie la protejarea organismului uman de radicalii liberi care pot provoca diverse probleme de sănătate. Radicalii liberi sunt grupuri de atomi care pot afecta organismul prin atacarea sistemul imunitar. Când sistemul nostru imunitar este compromis, pot apărea infecții și diferite tipuri de afecțiuni de la cele minore până la boli degenerative serioase.

Sursele radicalilor liberi sunt variate (expunerea la substanțe toxice precum poluarea, fumatul și produse obișnuite de întreținere a casei). Organismul are nevoie de antioxidanți pentru a combate efectele nocive ale radicalilor liberi din mediul nostru. O sursă extraordinară de antioxidanți este apa alcalină.

Cu alte cuvinte, prin consumul de apă alcalină, ne putem proteja organismul de multe afecțiuni care pot provoca probleme de sănătate serioase. De fapt, se pare că este mult mai eficientă decât majoritatea produselor și pastilelor disponibile, deoarece apa alcalină este în formă lichidă. Astfel, este mult mai ușor absorbită de organism.

  1. Apa alcalină echilibrează eficient nivelurile pH-ului corpului

Corpul încearcă în mod natural să mențină echilibrul acid-alcalin al sângelui. Dar când organismul este prea acid, sistemul nostru trebuie să muncească și mai mult să mențină acel echilibru. Când organismul este prea acid, poate interfera cu activitatea tuturor celulelor din organism.

Dieta modernă ce constă din carne grasă, brânzeturi și unt crește nivelul de aciditate din organism.

Fumatul, cafeaua, băuturile răcoritoare, zahărul procesat și alcoolul joacă, de asemenea, un rol cheie. Cunoașteți expresia: Prea multe lucruri bune vă pot ucide? Consumul excesiv de astfel de produse contribuie la depozitarea de deșeuri acide în organism. Bolile își fac apariția acolo unde există niveluri ridicate de acid.

Apa alcalină ajută organismul prin neutralizarea nivelurilor de acid din interiorul său. Ca măsură preventivă, cel mai este ca cei bolnavi să bea în continuare apă alcalină, deoarece aceasta va accelera procesul de vindecare.

 

  1. Apa alcalină promovează o hidratare mai bună

Apa alcalină are un conținut molecular mai mic, ce ușurează absorbția. Prin consumul de apă alcalină corpul este hidratat mai eficient decât în cazul apei de la robinet.

Apa alcalină conține, de asemenea, diferite tipuri de minerale ionizate natural, care ajută sângele să circule mai eficient. Acest lucru face ca organismul nostru să funcționeze la nivelurile optime.

  1. Detoxifică organismul

Consumul de apă alcalină contribuie la eliminarea toxinelor care pot conduce la dezvoltarea diferitelor afecțiuni. Consumul mare de apă este un element vital pentru o sănătate bună.

Aproape orice dietă de detoxifiere subliniază importanța consumului mare de apă. O dietă sănătoasă formată din multe fructe și legume este, de asemenea, importantă. Însă consumul de 7 pahare de apă sau mai mult este un lucru fundamental pentru detoxifiere.

Multe programe de detoxifiere recomandă achiziționarea unui aparat de apă alcalină sau a unui filtru de apă. Astfel, putem fi siguri că apa consumată nu conține minerale dăunătoare și alte impurități.

  1. Stimulează sistemul imunitar

Menținând organismul într-o stare mai alcalină stimulează sistemul imunitar. Acesta este un efect natural al neutralizării radicalilor liberi și al susținerii procesului de curățare a organismului de toxine.

S-a dovedit că prin consumul regulat de apă alcalină sistemul imunitar se îmbunătățește semnificativ. Beneficiile apei alcaline sunt vitale pentru o sănătate pe termen lung.

  1. Apa alcalină sprijină scăderea în greutatea

Apa alcalină este foarte indicată pentru cei care au probleme cu greutatea. În prezent, dietele sunt pline de mâncare de proastă calitate. Acestea cresc semnificativ acidul din organism. Drept rezultat, organismul creează mai multe celule de grăsime pentru a neutraliza acidul. Aceste rezultate inevitabile conduc la creșterea în greutate.

Apa alcalină neutralizează în mod natural acidul din organism. Cu alte cuvinte, cei care consumă apă alcalină nu trebuie să creeze mai multe celule de grăsime pentru a neutraliza acidul din toată mâncarea de proastă calitate.

Consumul de apă alcalină ajută la scăderea în greutate deoarece acumularea de grăsime se reduce. Un organism cu nivel alcalin normal pierde mai ușor în greutate decât un organism cu un nivel ridicat de aciditate.

De asemenea, consumul de apă alcalină ajută în lupta contra cancerului, previne dezvoltarea diabetului, ajută în tratarea psioriazisului.

Dacă vrem să ne protejăm sănătatea putem achiziționa un aparat pentru apă alcalină, pentru a profita permanent de beneficiile apei alcaline pentru sănătate, care nu sunt deloc puține.

De asemenea, putem achiziționa un filtru sau purificator de apă intrând pe aquatime.ro. Astfel, avem șansa de a consuma mereu apă curată și sănătoasă, economisind în același timp și bani. Odată achiziționat un astfel de aparat ne vom da seama că este mult mai ieftin decât cumpărarea de apă îmbuteliată, pe tot parcursul anului. În plus, vom avea în permanență acces la antioxidanți care ne vor ajuta să ne protejăm sănătatea.

 

Adauga comentariu