Blog Aquatime

Purificatoarele de apă plată casnice- o necesitate economică și ecologică

Știm cu toții că ar trebui să beți multă apă. Scopul este să beți două litri pe zi pentru a vă hidrata și bucura de sănătate. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, mai ales că apa de la robinet nu este o opțiune ideală.

În prezent, suntem din ce în ce mai îngrijorați de calitatea apei de la robinet și suntem în căutarea unor alternative. Așadar, care sunt alternativele viabile? Ar trebui să cumpărați apă îmbuteliată? Să optați pentru un purificator de apă? Sunt bune purificatoarele de apă? Da, ele reprezintă soluția ideală pentru a vă bucura de apă curată și sănătoasă oricând.

Știți câți bani pot fi economisiți cu un filtru de apă sau un purificator de apă? În zilele noastre calitatea apei pe care o consumăm este de obicei destul de îndoielnică în unele cazuri, iar în alte cazuri are atât de mult clor, încât are un gust și un miros foarte neplăcut.

Soluția pentru care optează marea majoritate a oamenilor o reprezintă achiziționarea de bidoane sau sticle de apă. Apa îmbuteliată în cele din urmă are un cost anual ridicat, și nici măcar nu se cunosc metodele care au fost folosite la purificarea ei.

O bună soluție pentru rezolvarea acestei probleme este utilizarea purificatoarelor de apă. Există o mare varietate de purificatoare. Utilizarea lor vă va permite să obțineți apă purificată direct de la robinet. Acestea sunt ușor de instalat și de întreținut și pot fi chiar ceea ce aveți nevoie pentru a îmbunătăți calitatea apei care provine de la robinet.

Purificatoarele de apă plată casnice sunt soluția cea mai economică pe termen scurt pentru a îmbunătăți calitatea apei în robinet.

Costul cumpărării sticlelor de apă poate crește până la o valoare semnificativă în timp. Dacă, în medie beți două sticle pe zi, în fiecare zi, atunci costurile pot crește simțitor.

Mai puțin de 10% din costul apei îmbuteliate este folosit pentru a plăti apa în sine – restul banilor se îndreaptă spre lucruri cum ar fi costurile de ambalare, transport și marketing.

Puteți economisi mulți bani prin purificarea apei la domiciliu (mai degrabă decât să cumpărați apă îmbuteliată). De exemplu, prețul unui purificator în magazinul online Aqua Time pleacă de la 300 Ron. Vă puteți alege un purificator, în funcție de nevoile dvs. și de cantitatea de apă pe care doriți să o filtrați. Prețul apei îmbuteliate este mai mare decât al unui purificator de apă.

Purificatoarele de apă plată casnice reprezintă o necesitate economică. Ele vă ajută să economisiți bani. Costul inițial al unui sistem de filtrare a casei este în curând compensat, pe măsură ce începeți să culegeți recompensele financiare împreună cu beneficiile pentru sănătate. Costul facturilor de încălzire scade, iar aparatele dvs., inclusiv mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe, vor funcționa o perioadă mai lungă de timp, nu veți mai fi nevoiți să le înlocuiți des din cauza diferitelor tipuri de depuneri. De asemenea, veți economisiți bani pe produse de curățat, produse pentru păr și produse de frumusețe și nu va mai trebui să cumpărați apă îmbuteliată.

O mare parte a costurilor, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al mediului, constau în ambalare și transport. Apoi trebuie adăugate marjele de profit și bugetele de publicitate ale producătorilor mari de apă și băuturi răcoritoare, iar costul apei îmbuteliate depășește cu ușurință costul apei disponibile în urma utilizării unui sistem de purificare a apei casnic.

Însă, purificatoarele de apă plată casnică nu sunt doar o necesitate economică, ci și ecologică.

Impactul apei îmbuteliate asupra mediului

Problemele de mediu asociate cu sticlele de apă de la producție, transport și până la aruncarea lor sunt numeroase și au un impact extrem de dăunător asupra planetei. Există emisii de carbon asociate cu fabricarea și transportul sticlelor de apă și apoi cu faptul că în fiecare an sunt aruncate miliarde de sticle care nu se biodegradează și nu ajung în depozitele de deșeuri. În unele cazuri, când apa este importată din alte țări, apar probleme suplimentare din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră.

Impactul purificatoarelor de apă plată casnice asupra mediului

Există un impact minim asupra mediului prin sistemele de purificare a apei, spre deosebire de sticlele de apă din plastic care reprezintă o catastrofă ecologică. Cei care pun la dispoziție sisteme de purificare a apei își doresc să protejeze mediul și să ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de o apă curată și sănătoasă în orice moment.

Datorită purificatoarelor de apă plată casnice pe care le găsiți pe aquatime.ro, veți dispune oricând de o apă gustoasă fără să faceți vreun efort. De asemenea, investiția inițială va fi una modestă.

Adauga comentariu